KAD ONA LJUBI, OSTAJU ZUBI: Hrvatska voditeljica bivšeg zamijenila novim reprezentativcem Hrvatske, a tek kad vidite šta objavljuje na Instagramu....

Zgodna tv voditeljica ponovo ljubi.

  • Estrada

  • 04. Avg. 2020  

  • 0

Bivša supruga hrvatskog nogometaša Jerka Leke, Iva Šarić (31), navodno je uplovila u ljubavnu vezu sa Brunom Petkovićem (25), napadačem Dinama.

Hrvatska voditeljica je, javljaju tamošnji mediji, pet mjeseci u vezi s Petkovićem, a skoro su ljetovali u Betini na Murteru.

Bivša manekenka (31) je bila u braku sa Lekom od 2012. godine, a upoznala ga je četiri godine ranije. Tada je imala samo 19 godina, dok je Jerko imao 32.

Njih dvoje su zvanično ratvedeni 2018. godine, iako imaju dvoje djece, pa je Iva odlučila da krene dalje, no očito ne može bez nogometaša. Sada je pronašla mlađeg reprezentativca...

 
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...