"SB" NA LICU MJESTA, POČELA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA SDA (I): Na dnevnom redu i kandidatske liste (FOTO)

U toku je sjednica Predsjedništva Stranke demokratske akcije (SDA), koja se, zbog potrebe poštivanja epidemioloških mjera, održava u velikoj sali hotela "Europe".

  • Vijesti

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 2

Članovi Predsjedništva SDA će na današnjoj sjednici, između ostalog, razmatrati aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini, o kojoj će izvještaj podnijeti predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Razmatrat će se i kriteriji i smjernice za utvrđivanje kandidatskih listi za predstojeće lokalne izbore, a Predsjedništvo bi na današnjoj sjednici trebalo donijeti odluku o imenovanju Glavnog izbornog štaba SDA za lokalne izbore.

Nakon sjednice je planirana konferencija za medije, na kojoj bi se javnosti trebao obratiti predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...