"POJELI SU NAS…": Edin Džeko razočaran nakon očajne igre Rome i ispadanja iz Evropa lige…

Roma se oprostila od Evropske lige nakon poraza od Seville (2:0) u osmini finala.

  • Sport

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

Rimski klub odigrao je očajnu utakmicu u Duisburgu te zasluženo ispao, jer ga je Sevilla nadigrala u svakom segmentu igre. Španski klub mogao je slaviti i uvjerljivije, ali je na kraju ostalo 2:0.

Kapiten Rome Edin Džeko bio je vidno nezadovoljan nakon utakmice te je poručio da mu nije jasno kako je Roma odigrala tako lošu utakmicu.

"Ne znam šta se desilo. Od početka nismo bili u utakmici. Oni su nas pojeli u svemu, brzini, tehnici, igri... ma, u svemu. Oni su iz dva pasa stvarali šanse i totalno su nas nadigrali. Moramo sebi postaviti nekoliko pitanja nakon ove utakmice. Razočaran sam, jer nikako nismo bili u utakmici i to je nevjerovatno", poručio je Džeko nakon utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...