HOPA CUPA U KREVETU: Slavna glumica progovorila o intimi, otkrila koliko se seksa sa suprugom…

„Zajedno sebi stvorimo plan i pomislimo: 'Hajdemo spavati sutra ili u utorak. To bi bio dobar dan. Tada ćemo to napraviti i idemo dalje. To je sjajno, trebali bismo to raditi češće'“, ispričala je.

  • Show

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

Komičarka i glumica Amy Schumer (39), koja je rodila sina u maju prošle godine, sada je javno progovorila o seksualnom životu sa suprugom Chrisom Fisherom (40), javlja News24.

Kaže kako imaju spolne odnose po rasporedu, odnosno jednom sedmično.

- Čudno je ne spavati s vlastitim partnerom. Mi smo se složili u vezi s tim da se seksamo jednom sedmično. U suprotnome, bili bismo poput cimera i bilo bi nam čudno imati spolne odnose - priznala je.

Objasnila je kako na ovaj način održavaju brak u formi.

- Zajedno sebi stvorimo plan i pomislimo: 'Hajdemo spavati sutra ili u utorak. To bi bio dobar dan. Tada ćemo to napraviti i idemo dalje. To je sjajno, trebali bismo to raditi češće' - ispričala je.

Inače, njezin suprug je kuhar pa su skupa nedavno predstavili glumicin novi show, „Amy Schumer Learns to Cook“, koji je snimljen u njihovoj kuhinji za vrijeme izolacije. Amy je tada otkrila kako su joj suprugovi kulinarski savjeti najveći poklon koji je ikad dobila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...