DOK JEDNOM NE SMRKNE...: Tri trenera priželjkivala su poraz Juventusa, Sarri već pakuje kofere, najveće šanse ima...

Italijanski mediji uvjereni su da je ovo bila odlučujuća utakmica za Maurizija Sarrija te da će nakon neuspjeha dobiti otkaz.

  • Sport

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

Navodno je već napravljena lista potencijalnih kandidata, a jedan od njih trebao bi ga zamijeniti na klupi Juventusa.

Tri kandidata se ističu, a to su Mauricio Pochettino, Simone Inzaghi i Sergio Conceicao. Pochettino je bez posla od kada je napustio Tottenham i sigurno da bi ga bilo zanimljivo gledati na klupi ovog velikana.

Simone Inzaghi trenutno radi kao trener Lazija te s njima pravi dobar posao i veliku konkurenciju Juventusu, dok je Conceincao trener Porta.

Ostaje da vidimo hoće li Sarri stvarno ubrzo postati bivši trener Juventusa te ko će ga zamijeniti na toj poziciji. No, špekulira se kako za sada najveće šanse ima upravo Simone Inzaghi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...