SDS I PDP U ZAJEDNIČKOJ AKCIJI: Hoće li ovo biti novi gradonačelnik Bijeljine?

Ugledni advokat iz Bijeljine Miodrag Stojanović potvrdio je u izjavi za BN TV da su rukovodstva SDS-a i PDP-a najavila da će doći u Bijeljinu kako bi s njim razgovarala o njegovoj eventualnoj kandidaturi za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

  • Politika

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 3

Stojanović je u izjavi za BN TV rekao da je moguće da bude nezavisni kandidat, kojeg će podržati SDS i PDP.

"Ovo je najavljeno i još ne znam ništa u vezi s tim, osim da će doći da razgovaraju sa mnom o tome da budem nezavisni kandidat za gradonačelnika Bijeljine, a da me oni podrže na izborima", rekao je Stojanović. Podsjetimo da je kandidat SNSD-a, kojeg podržavaju i koalicioni partneri te stranke, Mićo Mićić, donedavni visoki funkcioner SDS-a i aktuelni gradonačelnik Bijeljine. 

Miodrag Stojanović je poznati advokat u regionu, koji živi i radi u Bijeljini.  

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...