BRAZILAC PRAVIO DAR-MAR: Pogledajte šta je Neymar radio nogometašima Atalante... (VIDEO)

Nogometaši PSG-a plasirali su se sinoć u polufinale Lige prvaka nakon što su u Lisabonu porazili Atalantu rezultatom 2:1.

  • Sport

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Jedan od najboljih igrača na susretu bio je Brazilac Neymar, koji je pravio dar-mar u odbrani Atalante.

Iako je propustio realizirati dvije odlične prilike, Neymar je napravio veliki posao pred golom protivnika, jer je konstantno bio prijetnja, a na kraju krajeva, bio je asistent kod prvog gola i učestvovao u akciji kod drugog.

Neymar je sinoć napravio čak 16 driblinga i na taj način postao tek treći igrač u historiji Lige prvaka s takvim učinkom u jednom susretu.

Prije njega, to su uspijevali Lionel Messi protiv Manchester Uniteda 2008. godine i Javier Zanetti protiv Dinamo Kijeva pet godina ranije.

U nastavku pogledajte neke od najboljih Neymarovih poteza sa sinoćnje utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...