U PONEDJELJAK I ZVANIČNO: Ovo je sedam kandidata "četvorke" za načelnike općina u Kantonu Sarajevo, za Hadžiće i Ilijaš...

...dogovorit će se tokom vikenda.

  • Politika

  • 14. Avg. 2020  15. Avg. 2020

  • 0

U ponedjeljak, 17. augusta, u 11 sati u hotelu Bosnia bit će predstavljeno devet kandidata za načelnike u devet općina u Kantonu Sarajevo četiri političke stranke Naroda i pravde, Naše stranke, SDP BiH i NBL-a koji su se obavezali na zajednički nastup potpisujući “Sarajevski dogovor 2020”. Tada je poručeno da ne sumnjaju u pobjedu i dobar rezultat. 

Za sada je poznato sedam imena, a tokom vikenda još će se izdefinisati kandidati za načelnike Hadžića i Ilijaša.

Za općinu Stari Grad ponovo je kandidat Ibrahim Hadžibajrić, Novi Grad Adnan Delić, Novo Sarajevo Hasan Tanović, Centar Srđan Mandić, Ilidža Nermin Muzur, Vogošća Dženan Brkanić, Trnovo Elvedin Tatarević. 

Ove četiri stranke ići će sa odvojenim listama za općinska vijeća. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...