CRNADAK POKOPAO DODIKA: "Povuci čestitku Lukašenku zbog budućnosti naše djece"

Nakon potvrde šefa evropske diplomatije Josepa Borella da EU neće priznati rezultate izbora u Bjelorusiji, kao narodni poslanik u NS RS i bivši ministar inostranih poslova, koji je u Savjetu ministara BiH predstavljao Republiku Srpsku, pozivam Milorada Dodika da odmah povuče čestitku koju je uputio Aleksandru Lukašenku, piše bivši ministar vanjski poslova Igor Crnadak na svom Facebook profilu.

  • Mini market

  • 16. Avg. 2020  

  • 2

Treba to da uradi zbog interesa Republike Srpske, zbog budućnosti naše djece, koja od malih nogu treba da nauče da su zlostavljanja i represija nad vlastitim narodom i protjerivanja i hapšenja opozicije potpuno neprihvatljiva.

Republika Srpska mora da teži Evropi, demokratskim dostignućima i zapadnom vrijednosnom sistemu, u kojem izbori moraju biti slobodni i u kojem niko građanima ne smije da prijeti i da ih ucjenjuje, ističe Crnadak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...