DODIK OTKRIO KARTE: Poznata imena 26 kandidata za odbornike SNSD-a, za mjesto gradonačelnika Višegrada borit će se…

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Višegrad predstavio je 26 kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima.

  • Politika

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Kandidat za načelnika općine je Mladen Đurević.

Nosilac liste Pero Petrović istaknuo je sinoć da je Đurević, aktuelni načelnik opštine, zaslužio kandidaturu svojim radom u prethodne četiri godine, jer je sve obećano i realizovano, najavivši da će u narednom mandatu nastaviti s još uspješnijim radom.

"Smatram da je lista veoma kvalitetna, da ćemo osvojiti veliki broj mandata i da ćemo i dalje biti glavna karika u vlasti", rekao je za Srnu Petrović, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a.

Šef Izbornog štaba SNSD-a Darko Andrić rekao je da ova stranka spremno ulazi u lokalne izbore i da je formirala najbolju listu u Višegradu, u kojoj ima i novih članova, pri čemu je zastupljeno 40 odsto žena, 30 odsto mladih i sve stručne spreme.

"Imamo kompletiranu listu koja će sigurno na najbolji način predstavljati Višegrad i raditi u najboljem interesu razvoja grada", istaknuo je Andrić.

"Imamo smjernice koje pokazuju građanima kuda ćemo dalje ići da napravimo Višegrad još boljim mjestom za život. Naša su očekivanja da osvojimo 11 mandata u Skupštini opštine i svi ćemo dati maksimum, što vjerujem da ćemo i ostvariti", rekao je Andrić.

Potpredsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mladen Đurević rekao je da su predstavljeni najbolji kandidati i da je bilo još njih koji zbog ograničenog broja mjesta nisu mogli biti na listi za odbornike.

"Na listi su ugledni ljudi, omladina i žene, ali i odbornici koji su u sadašnjem mandatu. Očekujemo ubjedljivu pobjedu i nadamo se velikom broju odbornika s naše liste", istaknuo je Đurević, koji je i aktuelni načelnik opštine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...