NEVJEROVATNA SLIČNOST: Hrvatska pjevačica objavila fotografiju sa majkom, svi se pitaju koja je koja...

Hrvatska pjevačica Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj se grli sa ženom istog osmijeha i nevjerovatno slične fizionomije lica, za koju tvrdi da joj je majka.

  • Estrada

  • 18. Avg. 2020  18. Avg. 2020

  • 0

"Dan s mamom", napisala je poznata pjevačica i poduzetnica, a u komentarima njenih fanova teško je pronaći mišljenje da se ne radi o sestri.  

"Ljepotu si naslijedila od mame, izgledate kao sestre" ili "Mama? Ne bi se reklo, možda sestra?", samo su neki od brojnih komentara kojima su Maju zasuli brojni obožavaoci.

Neki se ne mogu načuditi mladolikosti Majine majke Danice pa se u čudu pitaju 'je li mama lijeva ili desna'.

Za većinu Majinih pratilaca na Instagramu nedvojbeno je kako je pjevačica ljepotu naslijedila od majke, ali neke je gospođa Danica svojim izgledom podsjetila i na slavne svjetske plavuše, poput Pamele Anderson i Heather Locklear, pa čak i na crnku Catherine Zetu-Jones.

 

  •  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...