"ONO ŠTO RADE VAŠE ULIZICE I POLTRONI, GOSPODINE DODIK, NIJE NORMALNO...": Burna reakcija Jelene Trivić nakon što je osvanula sramotna fotografija...

Ova fotografija nastala je u zgradi Opštine Srbac na zvaničnom sastanku opštinskog rukovodstva sa predstavnicima Ambasade Rusije, napisala je poslanik PDP-a u NSRS-u Jelena Trivić na svom Facebook profilu.

  • Mini market

  • 18. Avg. 2020  18. Avg. 2020

  • 4

Dodaje da je naizgled obična fotografija, ali ako se zagledate bolje, u pozadini ćete vidjeti sliku predsjednika SNSD-a kako „posmatra“ ovaj sastanak i svako drugo dešavanje sa zida.

"Iako sam veliki kritičar politike Milorada Dodika, njegove pogubne politike za naš narod u proteklih 10-15 godina uopšte, a posebno zbog njegovog zastupanja hrvatskih interesa, imam osjećaj da on sam ovo nije tražio od lokalnog lidera SNSD-a, već da je ovo rezultat jednog podaničkog i ulizivačkog mentaliteta koji se uvukao u naš narod, a koji je definitivno najizraženiji u SNSD-u. Možda Dodik sam nije ovo tražio, ali jeste uspostavio praksu da njegovim sljedbenicima ovo uopšte padne na pamet i postane im normalno", istaknula je Trivićka.

U Facebook objavi se kaže da je upoznata da su u Srpcu lokalni opozicioni odbornici pokrenuli da se ovo pitanje regulira internim aktom Opštine i da se ove slike poskidaju, ali je svjesna isto tako da će se one skinuti samo ako Milorad Dodik pozove da se prestane s ovom praksom. "Ovo što rade vaši poltroni, gospodine Dodik, nije normalno i nije dobro ni za vas samog."

"Ovakva praksa neodoljivo podsjeća na praksu nekadašnjih komunističkih režima širom Evrope i svijeta. Nemeće se pitanje da li je SNSD kao stranka, zapravo, stvarna nasljednica i nastavljač komunističke ideologije i njenih nedemokratskih tekovina - poštovanje kulta vođe, sijanje straha lažnim i izmišljenim neprijateljima, stalna tenzija kako nas neko napada, obračun sa političkim neistomišljenicima, podjela na „mi i oni“, itd",naglašava Trivićeva i dodaje: 

"Pod plaštom lažnog nacionalizma, SNSD i njihov lider nametnuli su se kao čuvari srpskih interesa (mada u stvarnosti Dodik zastupa više hrvatske interese nego srpske), ali praksa držanja slike stranačkog vođe u javnim institucijama nije nikako u duhu našeg naroda, pogotovo nije tekovina izraslih demokratskih društava kojima treba da težimo."

Trivićka podsjeća da se radi o zgradi Opštine Srbac, a ne o prostorijama SNSD-a.

"Valjda načelnik opštine treba da bude načelnik svih stanovnika opštine, kao što ministar treba da služi svim građanima i predsjednik Republike treba, također, da bude predsjednik svih građana Srpske", kaže ona.

"Ako ima imalo osjećaja lične odgovornosti, Milorad Dodik pozvaće svoje lokalne lidere da ovo ne rade. Postoje prostorije SNSD-a za ovakve stvari. Kancelarije javnih institucija su mjesto za sve građane Srpske bez obzira na njihovu pripadnost nekoj političkoj opciji ili nepripadnost nijednoj", napisala je Trivić.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...