POLICIJA PODNOSI IZVJEŠTAJ TUŽILAŠTVU: Pred suspenzijom inspektor iz Banjaluke osumnjičen za pokušaj silovanja

Inspektor Policijske uprave Banjaluka, osumnjičen za pokušaj silovanja bivše supruge, nalazi se pred suspenzijom sa posla.

  • Hronika

  • 19. Avg. 2020  

  • 0

Policijska uprava Banjaluka, u kojoj je bio zaposlen osumnjičeni, danas bi trebalo da dostavi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Podsjetimo, inspektor PU Banjaluka uhapšen je u subotu, nakon napada, a zatim i pokušaja silovanja bivše supruge, piše Srpskainfo.

Incident je počeo u jednom banjalučkom lokalu, pa se nastavio i završio na drugoj lokaciji, kada su građani o svemu obavijestili policiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...