PANIKA U KATALONIJI: Messi napušta Barcelonu?

Napadač Barcelone Lionel Messi razgovarao je na novim trenerom kluba sa Kamp Nou stadiona Ronaldom Koemanom, prenosi katalonski RAC1.

  • Sport

  • 20. Avg. 2020  

  • 0

Prema njihovim saznanjima, argentinski fudbaler je rekao Koemanu da sebe u budućnosti ne vidi u Barceloni.

Iskusni napadač je razočaran porazom u četvrtfinalu Lige šampiona od minhenskog Bayerna rezultatom 8:2, a takođe i onim što se dešava u klubu.

RAC1 navodi i da je Messi svjestan da mu neće biti lako da napusti Barcelonu s obzirom da je pod ugovorom do sljedećeg ljeta.

Tridesettrogodišnji Argentinac je izdanak nekada čuvene La Masije i sa Kataloncima je osvojio sve što može da se osvoji. U sezoni 2019/20 odigrao je 44 utakmice u svim takmičenjiima i postigao je 31 gol uz 26 asistencija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...