BRUTALNA OSVETA LAKERSA: Nurkićev Portland teško poražen u drugoj utakmici play offa, pogledajte majstorije Davisa i Jamesa… (VIDEO)

Los Angeles Lakersi izjednačili su u seriji protiv Portland TrailBlazersa na 1:1. Nakon poraza u prvom meču prve runde play-offa NBA lige, sinoć su lako došli do pobjede rezultatom 111:88.

  • Sport

  • 21. Avg. 2020  21. Avg. 2020

  • 0

Lakersi su već na startu meča napravili seriju i otišli na plus devet, a na kraju prve dionice vodili su sa 27:19. Kroz drugu četvrtinu, Lakersi su održavali dvocifrenu prednost da bi na poluvremenu stigli do maksimalnih 17 poena razlike - 56:39.

Do kraja treće četvrtine, Portland se raspao, Lakersi su otišli i do 30+ poena prednosti, a na kraju, u posljednjoj dionici, i bez glavnih zvijezda priveli posao kraju i stigli do 1:1.

Anthony Davis je za samo 29 minuta na parketu ubacio 31 poen uz 11 skokova i tri asistencije. Caldwell-Pope dodao je 16 poena, a J. R. Smith 11, dok su McGee i James ubacili po 10 poena. Kod Portlanda, Lillard se jedini istaknuo sa - pazite sad - 18 poena. McCollum je ubacio 14, Simons 11, a Nurkić devet uz pet skokova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...