SEVERINA OTKRILA ŠTA SVE RADI U SAMOIZOLACIJI: Uputila izvinjenje komšiluku...

Tvrdi kako je bivšeg partnera zamolila za diskreciju, ali se odmah pojavila vijest kako se zarazila partijajući po Dalmaciji.

  • Estrada

  • 21. Avg. 2020  21. Avg. 2020

  • 0

Splitska pjevačica Severina Kojić (48) obavijestila je 14. augusta javnost da ima koronavirus. Iako nije imala simptome, dobila je, kako kaže, potvrdu da je pozitivna na Covid-19. Test njenog sina je negativan, a ona se sada nalazi u samoizolaciji.

- Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam zahvalim na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se izvinjavam komšijama na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili – napisala je Splićanka na društvenoj mreži.

Nakon prvobitnog kontakta s epidemiologom prošle sedmice, poduzela je sve mjere.

- Obavijestila sam oca djeteta te, u dogovoru s njim, predala sam mu ga dva dana prije određenog termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test – rekla je Severina tada.

Tvrdi kako je bivšeg partnera zamolila za diskreciju, ali se odmah pojavila vijest kako se zarazila partijajući po Dalmaciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...