TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Smrt muškarca čije je tijelo pronađeno u bunaru dubokom 35 metara, ipak je...

Čeda B. je u ovom selu živio sam, a prema nezvaničnim informacijama, imao je psihičkih problema.

  • Hronika

  • 22. Avg. 2020  22. Avg. 2020

  • 0

Tijelo Čede B. (62) pronađeno je danas u bunaru u selu Lazac, nedaleko od Kraljeva. Nakon što su ga pripadnici policije locirali, ustanovilo se da je riječ o meštaninu čiji je nestanak prijavljen prije dva dana.

Policajci su tijelo pronašli u bunaru. Ali, s obzirom na to da je dubok 35 metara, izvlačenje je bilo veoma složeno. Njima su u pomoć pristigli i policija i vatrogasci iz Kraljeva. Poslije nekoliko sati, Žandarmerija je uspjela da tijelo izvuče iz bunara, prenosi "Blic".

Kako saznajemo, Čeda B. je u ovom selu živio sam, a prema nezvaničnim informacijama, imao je psihičkih problema.

Iz policije pretpostavljaju da je riječ o nesretnom slučaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...