ZAGREPČANKI ZBOG GLASNOG SEKSA PORUČILI: "Sramite se, pa otvoreni su nam prozori!"

Sudeći po komentarima na poruku, drugima takvi zvukovi ne bi smetali. Bar ne toliko da pišu bijesne poruke.

  • Sex i grad

  • 26. Avg. 2020  26. Avg. 2020

  • 0

Na Facebook grupi "Zakaj volim Špansko" osvanula je poruka koju je neko zalijepio na vrata zgrade u istoimenom dijelu Zagreba. Porukom se moli komšinica da noću bude tiša u krevetu.

"Molim komšinicu sa sedmog sprata da smiri noćne strasti. Kako vas nije sramota, otvoreni su nam prozori! Djeca su nam tu. Sramota, zatvorite prozore. Ne mora cijelo Špansko to da sluša, u suprotnom ću zvati policiju", napisao je anonimni autor.

Sudeći po komentarima na poruku, drugima takvi zvukovi ne bi smetali. Bar ne toliko da pišu bijesne poruke.

Ovo su samo neki:

"Neko ne dobija tretman pa je ljubomoran?"

"Komšinica se udara k'o da ima kasko...."

Drugi su se našalili: "Ovo je skroz bezobrazno objaviti a da se ne napiše tačna adresa i broj stana da se ode do komšinice upozoriti... Mislim, stvarno, samo napisati sprat..."

A treći su upozorili na licemjerje društva: "Da, kad se netko je*e, onda svima smeta. A kad muž ubija od batina ženu i djecu, onda to nije naš problem, nećemo da se petljamo."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...