KAKO SE KREĆU CIJENE GLASOVA NA IZBORIMA: Kome bi naplatili najviše, a kome najmanje

Jedan korisnik društvenih mreža odlučio se našaliti (ili možda ne), pa je ponudio cjenovnik, nekim od vodećih stranaka u našoj državi

  • Mini market

  • 27. Avg. 2020  

  • 0

Često smo mogli čuti da se glasovi na izborima u BiH prodaju pa neki i za 50 KM, a kako se bliže lokalni izbori na internetu su se pojavile i neke "ponude".

Tako se i jedan korisnik društvenih mreža odlučio našaliti (ili možda ne) na taj račun, pa je ponudio cjenovnik, nekim od vodećih stranaka u našoj državi.

Ono što je interesantno jeste da je ovaj korisnik Facebooka najviše "pripazio" SDA te njima nudi svoj glas za 300 KM, dok ponuda za HDZ iznosi 500, za SBB 800, a za SNSD njegov glas vrijedi 1.000 KM. Samo se da pretpostaviti da je ovaj dosjetljivi čovjek Bošnjak.

alt

Sve ovo zbog odlaska u Njemačku.

Možda je kao i većina ljudi u našoj zemlji pomislio kako su male šanse da će napraviti promjenu svojim glasom, pa ako ništa odlučio je napraviti promjenu u svog finansijskog stanja. Nešto je postigao, prenosi Oslobođenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...