STRAVIČNE SCENE IZ TUZLE: Brutalna i krvava tuča migranata, koristili su noževe...(VIDEO)

Građani okolnih zgrada i uposlenici BKC –a Tuzla svjedočili su situaciji koja je i više nego zabrinjavajuća.

  • Hronika

  • 28. Avg. 2020  

  • 1

 Danas u popodnevnim satima došlo je do tuče migranata koji se okupljaju u parku kod BKC –a Tuzla. U tuči je učestvovalo nekoliko mladića, a u jednom momentu koristili su i noževe, te su dvojica, kako se na snimku može vidjeti povrijeđena.

Građani  okolnih zgrada i uposlenici BKC –a Tuzla svjedočili su situaciji koja je i više nego zabrinjavajuća, a u jednom momentu su migranti tuču i naguravanje nastavili i na dijelu južne saobraćajnice progoneći jedan drugog letvom i noževima.

Ovaj slučaj prijavljen je MUP–u TK ali do njihovog dolaska migranti su se već razišli, a nekolicina njih razbježala se kad je vidjela policijski automobil, prenosi RTV Slon.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...