UŽAS U NJEMAČKOJ: Kompletna reprezentacija zaražena koronavirusom, bili su u…

Cijela reprezentacija provest će idućih 14 dana u karantinu, a nakon povratka kući, bokseri će biti pregledani prije nego što nastave sa pripremama.

  • Svijet

  • 12. Sep. 2020  12. Sep. 2020

  • 0

Kompletna njemačka bokserska reprezentacija zaražena je koronavirusom, objavila je njemačka agencija DPA, prenosi Hina.

Reprezentacija se zarazila na pripremama u Langenfeldu u austrijskom Tirolu, a zaraženo je 18 boksera i sedam trenera.

"Srećom, nema ozbiljnog slučaja. Neki su imali blage simptome, dok je većina bila bez simptoma", kazao je sportski direktor reprezentacije Michael Muller.

Svi bokseri trenutno rade lagane treninge u hotelu, jer se niko ne žali na simptome.

Cijela reprezentacija provest će idućih 14 dana u karantinu, a nakon povratka kući, bokseri će biti pregledani prije nego što nastave s pripremama.

"Imamo svoje hotelsko krilo, vlastitu trpezariju i vlastiti ulaz. Bokseri su samo trenirali jedni s drugima," dodao je Muller.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...