JUTROS U BANJOJ LUCI: Preminuo ratni zločinac Momčilo Krajišnik!

Momčilo Krajišnik, haški osuđenik i prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, preminuo je jutros u Banjoj Luci, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

  • Vijesti

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 9

On je, podsjećamo, bio zaražen koronavirusom.

''Obavještavamo javnost i medije da je jutros, 15. septembra 2020. godine, u 06:00 časova u Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane UKC-a RS-a, od posljedica infekcije novim korona virusom preminuo gospodin Momčilo Krajišnik, prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.

Poslovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, na čelu s generalnim direktorom, prof. dr Vladom Đajićem, izjavljuje iskreno saučešće porodici preminulog'', saopćeno je iz UKC-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...