DRAGO PILSEL ŽESTOKO KRITIKOVAO DODIKOVU POSJETU ZAGREBU: "Čini se da idiotluk predsjednika Hrvatske..."

- Može li pojedinac predstavljati narod? Može samo u glavi tuđmanoida Milanovića, navodi Pilsel.

  • Regija

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

Nižu se reakcije na današnji sastanak Milorada Dodika sa Zoranom Milanovićem i Andrejem Plenkovićem u Zagrebu.

Reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Petrović ne misli da Dodik može učiniti puno po pitanju promijene izbornog zakona u BiH.

U izvještaju se kaže da ga je Milanović prije svega pozvao kao najprominentnijeg člana, kao predstavnika srpskog naroda u BiH.

- Nakon ovoga on planira pozvati predstavnike bošnjačkog i hrvatskog naroda. To će, po svemu sudeći biti Izetbegović i Čović. Bilo je puno negativnih reakcija na ovaj poziv, ali nakon ovog sastanka predviđen je zajednički sastanak sa tročlanim BiH Predsjedništvom, navode sa Nove TV.

Novinar i analitičar Drago Pilsel u svonoj reakciji kaže da se čini "da idiotluk predsjednika Hrvatske nastavlja rasti.

- Ovako sada Zoki kaže: ''Vođa bosanskih Srba Milorad Dodik stiže u Zagreb kao predstavnik srpskog naroda, a ne kao član kolektivnog predsjedništva BiH''. Može li pojedinac predstavljati narod? Može samo u glavi tuđmanoida Milanovića, navodi Pilsel.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...