A SAD, U BOSNU PONOSNU: Pogledajte šta su igrači podgoričke Budućnosti pjevali pred meč sa Sarajevom (VIDEO)

Očekivano, Dino Merlin.

  • Zabava

  • 18. Sep. 2020  18. Sep. 2020

  • 0

Fudbaleri Budućnosti iz Podgorice izborili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Evropsku ligu.

Crnogorski tim uspio je u Kazahstanu sa minimalnih 1:0 pobijediti te eliminisati favorizovanu Astanu, a sljedeća prepreka plavo-bijelima bit će - Sarajevo. Po završetku utakmice, u svlačionici Budućnosti je vladala ludnica, a igrači su zapjevali i poznati hit Dine Merlina i tako najavili gostovanje u Bosni i Hercegovini.

“Je l’ Saraj’vo gdje je nekad bilo, je l’ se šta promijenilo, je l’ Miljacka voda presušila, je l’ mi stara majka ozdravila”, pjevali su igrači prvaka Crne Gore. Pogledajte...

(Sportske.ba)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...