DRAMATIČNO U MOSTARU: Izgorjelo više automobila, mještani Tekije uznemireni... (VIDEO)

Naseljem se širio gust dim, a zbog mogućnosti širenja požara na ostalu imovinu, mještani Tekije bili su posebno uznemireni.

  • Vijesti

  • 18. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Stanare mostarskog naselja Tekija u petak je uznemirio požar u blizini stambenih zgrada.

Kako je za televiziju N1 rečeno u MUP-u HNK, došlo je do požara na jednom od parkiranih automobila, koji se proširio na još dva putnička vozila.

Dojava je zaprimljena u 18.40 sati, a na teren je upućeno više policijskih patrola i vatrogasnih timova.

Požar je izbio na automobilu marke Renault, proširio se na drugo vozilo, a oštećeno je i treće vozilo koje je bilo parkirano u blizini.

Naseljem se širio gust dim, a zbog mogućnosti širenja požara na ostalu imovinu, mještani Tekije bili su posebno uznemireni.

Srećom, povrijeđenih nije bilo. 

Automobili su u potpunosti uništeni u požaru. Informacija o povrijeđenim osobama, kao i razlozima požara, za sada još nema.  

   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...