IVANA ŠOKIRALA IZJAVOM; OTIŠLA JE PREDALEKO: Evo šta je Trumpu rekla za Melaniju…

Iako s Trumpom nije u braku od davne 1992, Ivana tvrdi da su redovno u direktnoj vezi, redovno se čuju, ali uglavnom na temu njihove djece.

  • Svijet

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 1

Prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivana šokirala je javnost izjavama u intervjuu, koje inače rijetko daje, o odnosu s bivšim suprugom, Melanijom Trump, kćeri Ivanki, ali i nelegalnim imigrantima.

Iako s Trumpom nije u braku od davne 1992, Ivana tvrdi da su redovno u direktnoj vezi, redovno se čuju, ali uglavnom na temu njihove djece.

Ističući da su “jako dobri prijatelji”, Ivana ipak naglašava da Trumpovu sadašnju suprugu i prvu damu SAD-a Melaniju ne poznaje naročito dobro.

- Razgovaram direktno sa predsjednikom. Ne petljam se previše u teme o bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj djeci, ponekad i o ekonomiji… ali ne govorimo o bivšim ženama – kazala je Ivana aludirajući na Marlu Mejpls, zbog koje se svojevremeno i razvela od Trumpa.

Međutim, rekla je da nije sigurna da li Melanija dobro radi posao prve dame.

- Veoma je tiha i zapravo ne ide na mnoga mjesta. Ide na događaje na koje mora da ide, ali uglavnom ništa ne govori – rekla je.

Naročito je odjeknula, međutim, njena izjava o njenoj kćeri Ivanki, kojoj prognozira mjesto prve žene na mjestu predsjednika SAD-a, piše Hayat.

- Kažem vam, ona je u Bijeloj kući svaki dan, znate. Svaki dan je uz oca. Zna šta se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da bude prvi ženski predsjednik. Đavolski je pametna, lijepa je, svega je svjesna. Koliko još toga možeš da imaš – kaže ona.

Ono što je najviše privuklo pažnju je njena izjava o imigrantima, koje je kritikovala po više pitanja, od načina na koji se oblače pa čak do optužbi za silovanja i krađe.

- Nemam ništa protiv migranata, ali moraju u zemlju da dođu legalno. Moraju da nađu poslove, da rade i plaćaju porez kao i ostali građani Amerike i moraju da se potrude da postanu dio američkog društva – rekla je nekadašnja manekenka Ivana Trump.

Ivana s Donaldom Trumpom, pored kćeri Ivanke, ima i dva sina Donalda Juniora (42) i Erica (36).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...