SVE JE BILA LAŽ I PREVARA: Slavna američka glumica priznala zbog čega je ostavila supruga, sve vrijeme je glumila…

U više su navrata prekidali i vraćali se jednom drugome, a vjenčali su se 2018., no brak nije potrajao ni godinu dana.

  • Show

  • 20. Sep. 2020  20. Sep. 2020

  • 0

Vezu pjevačice Miley Cyrus (27) i glumca Liama Hemswortha (30) obilježili su brak koji nije potrajao i buran prekid, a čini se da se Miley još uvijek nije pomirila sa svime pa se s bivšim suprugom odlučila „obračunati“ i na svom novom albumu. 

Sedmi studijski materijal pjevačice trebao bi se zvati „She Is Miley Cyrus“, a na njemu je i nekoliko stihova koje je posvetila Liamu. 

U pjesmi „Win Some, Lose Some“, Cyrus pjeva „Ne mogu ni izbrojati koliko puta sam glumila, hvala bogu na mislima u mojoj glavi“, a u drugoj pjesmi s albuma, naslovljenoj „WTF Do I Know“, zaključuje kako je bivšeg partnera morala ostaviti te da joj uopće ne nedostaje. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...