TRAGEDIJA KOD ROGATICE: Muškarac iz Sarajeva stradao pri slijetanju automobila u kanjon, vozilo je slučajno vidio policajac…

Zbog izvlačenja vozila sinoć je od 19:55 do 21:05 sat na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača bio obustavljen saobraćaj.

  • Hronika

  • 20. Sep. 2020  

  • 0

Tijelo osamdesetčetverogodišnjeg muškarca čiji su inicijali I.K. iz Sarajeva pronađeno je sinoć u kanjonu u mjestu Kukavice kod Rogatice, u koji je sletjelo jedno vozilo, rečeno je Srni u Policijskoj stanici Rogatica.

Vozilo je u kanjonu dubokom 20 metara primijetio policijski službenik koji živi u blizini.

On je o tome obavijestio kolege, koji su ranije zaprimili prijavu o nestanku jednog lica na putu Goražde-Sarajevo.

Zbog izvlačenja vozila sinoć je od 19:55 do 21:05 sat na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača bio obustavljen saobraćaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...