NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ISMIJAN SPOT UJEDINJENE SRPSKE: Stevandić kritičare optužuje za "srbofobiju"

Spot stranke "Ujedinjena Srpska" izazvao je oštre i komične komentare nakon što je jutros objavljen na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 20. Sep. 2020  20. Sep. 2020

  • 7

"Čestitke @nenad_stevandic na briljantnom predizbornom spotu. Ko Vam je radio spot, treba mi auspuh na golfu zavarit", komentarisano je na Twitter nalog pod nazivom "skarabej" na što je Nenad Stevandić replicirao da se ne radi o predizbornom spotu već o dijelu izvještaja sa video skupštine Ujedinjene Srpske.

"A auspuh pošaljite da vam sredimo besplatno, biće nam drago da pomognemo. Hvala na pažnji", naveo je Stevandić.

Nakon kritika da se radi o skandaloznom videu, Stevandić je naveo da "očekivani izlivi mržnje i srbofobije nisu dugo izdržali a da se ne pokažu u punom 'sjaju'".

Iz Ujedinjene Srpske su za N1 kazali da je "video prikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske koja je održana 12. septembra, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima".

"Ovakvih video spotova bilo je nekoliko i nisu imali predizbornu konotaciju", naveli su.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...