SVE JE GOTOVO: Nakon neviđene sapunice, Juventus potpisao ugovor s napadačem, umjesto Džeke, odabrali Moratu...

Nakon što je proteklih nekoliko sezona proveo u Atleticu Madridu, Alvaro Morata stigao je u Juventus na posudbu do kraja sezone, sa mogućnošću produženja na godinu dana.

  • Sport

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Prvu godinu posudbe Juventus plaća 10 miliona eura uz mogućnost otkupa za 45 miliona eura, a u slučaju da ga odluči posuditi još jednu sezonu, onda će, također, platiti 10 miliona uz mogućnost otkupa za 35 miliona eura na kraju sezone 2021/2022.

On je bio u Torinu od 2014. do 2016. godine. U dresu "Stare dame" prethodno je zabio 27 golova uz 16 asistencija.

Poslije četiri godine vraća se u Italiju nakon što je prethodno propao transfer Edina Džeke, koji je bio prva opcija za Andrea Pirlu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...