MALOLJETNICA NAPADNUTA U ŠKOLI: Djevojčica pronađena u sali, sumnja pala na četvoro vršnjaka...

S ovim slučajem povezane su četiri maloljetne osobe, protiv kojih se, u saradnji s nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad, poduzimaju zakonom propisane mjere.

  • Hronika

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Na području Donjeg Vakufa početkom ove sedmice zabilježen je incident u Mješovitoj srednjoj školi u kojem je fizički napadnuta 13-godišnjakinja, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Kako Klix saznaje, s ovim slučajem povezane su četiri maloljetne osobe, protiv kojih se, u saradnji s nadležnim tužilaštvom i Centrom za socijalni rad, poduzimaju zakonom propisane mjere.

– U utorak, 22. septembra, u 19 časova Policijskoj stanici Donji Vakuf je prijavljeno da se u sali srednje škole nalazi maloljetnica s vidnim povredama. Povrijeđena maloljetnica je prevezena u Dom zdravlja Donji Vakuf radi ukazivanja ljekarske pomoći, odakle je upućena u Kantonalnu bolnicu Travnik – rekao je portparol MUP-a Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...