SALIHAMIDŽIĆ OSTAO KRATKIH RUKAVA: U Barcelonu sinoć stiglo veliko pojačanje, snimljen je na aerodromu... (VIDEO)

Iako je rođen u Nizozemskoj, odlučio je nastupati za reprezentaciju SAD-a, zemlju iz koje je njegov otac, i jedan je u nizu sjajnih mladih igrača u ovom nacionalnom timu.

  • Sport

  • 30. Sep. 2020  30. Sep. 2020

  • 0

Novi fudbaler katalonskog velikana je američki defanzivac Sergino Dest (19), koji je sinoć kasno sletio u Barcelonu uoči potpisivanja ugovora s ovim timom.

Dest se dugo povezivao s Bayernom i Barcelonom. Na kraju je odabrao Katalonce, koji su tako u svoje redove doveli jednog od najboljih mladih bekova svijeta.

Ovaj 19-godišnjak kompletnu karijeru proveo je u Ajaxu. Debitovao je za prvi tim 2019. godine i od tada je bio nezamjenjiv na desnom boku.

Iako je rođen u Nizozemskoj, on se odlučio nastupati za reprezentaciju SAD-a, zemlju iz koje je njegov otac, i jedan je u nizu sjajnih mladih igrača u ovom nacionalnom timu.

Barcelona je sasvim sigurno dobila dosta s ovim momkom, koji će, vjerovatno, već danas zvanično biti predstavljen kao novi član kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...