DANAS NAS ČEKA FUDBAL: Od Lige 1, preko Serije A, sve do Bundeslige

Pogledajte koji nas značajni sportski događaji očekuju danas.

  • Sport

  • 02. Okt. 2020  02. Okt. 2020

  • 0

PSG – ANGERS, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Poslije lošeg starta, PSG je konsolidovao redove i dobio prethodne tri utakmice. Angers je od pet odigranih dobio tri i dvije izgubio. Na gostovanju u Parizu nema čemu da se nada, PSG je dobio posljednjih osam odmjeravanja, a prethodno prije godinu dana rezultatom 4:0.

Kvota na PSG iznosi 1.16, a na ANGERS iznosi 16.0

FIORENTINA – SAMPDORIA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Fiorentina je sezonu otvorila pobjedom nad Torinom (1:0), ali je uslijedio poraz od Intera na gostovanju od 4:3. Sampdoria je izgubila oba uvodna meča. Ako je i poraz od Juventusa na gostovanju sa 3:0 bio donekle očekivan, onaj od Beneventa kod kuće svakako nije (2:3). Njihov prethodni duel Sampdoria itekako pamti, jer je tada na svom terenu pregažena od Viole sa 5:1. Golove bi mogli da gledamo i ovog puta, na prethodnih deset duela bilo ih je na obje strane.

Kvota na FIORENTINU iznosi 1.73, a na SAMPDORIJU 5.10

UNION BERLIN – MAINZ, 20.30

(Fudbal, Njemačka 1)

Union Berlin je u prvom kolu izgubio od Augsburga na gostovanju sa 3:0, ali je dobio veliku dozu samopouzdanja poslije remija na gostovanju Monschengladbachu u drugom kolu (1:1). Mainz će, po svemu sudeći, i ovu sezonu provesti u donjem dijelu tabele. Takav scenarij nagovijestio je uvjerljivim porazima od Leipziga (3:1), a zatim i od Stuttgarta kod kuće (1:4). Njihov duel u maju na ovom terenu završen je bez pobjednika (1:1), prije toga Union je kao gost bio bolji sa 2:3.

Kvota na UNION BERLIN iznosi 2.25, a na MAINZ iznosi 3.20

ANTWERPEN – MECHELEN, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Od prethodnih pet utakmica, Antwerpen je izgubio samo jednu i trenutno je u seriji od tri meča bez poraza, od kojih je posljednja pobjeda protiv Kortrijka na gostovanju sa 3:1. Mechelen je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza nakon što je u prošlom kolu savladao Sint-Truiden na svom terenu sa 2:0. Njihovi dueli su tradicionalno veoma tvrdi kada se odigravaju na stadionu Antwerpena, a domaćin je u njima primio gol samo na jednom od prethodnih šest odmjeravanja.

COVENTRY – BOURNEMOUTH, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Coventry je poslije tri odigrana kola ostvario šarenolik učinak. Najprije je poražen od Bristola, potom je dobio Queens Park Rangers kod kuće i odigrao meč bez golova sa Barnsliejem na gostovanju. Bournemouth je bio nešto uspješniji. Savladao je Blackburn i Norwich na svom terenu, i remizirao sa ekipom Middlesbrougha u gostima. Njihov posljednji međusobni susret datira iz 2013., kada su oba tima igrala u trećoj diviziji i tada je Coventry u dva navrata bio bolji.

Kvota na COVENTRY iznosi 3.35, a na BOURNEMOUTH iznosi 2.20

GACIANTEP – TRABZON, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Gaciantep je bez pobjede u prva tri kola, ali nije tako loš s obzirom na to da je uspio vezano da izvuče dva remi ishoda sa Karagumrukom i Gectepeom. Zajednički su GG4+ ishodi na svim utakmicama od početka šampionata, što je u prva tri kola dva puta dolazilo i na Trabzon. Ovaj tim je posljednji susret riješio dobitno igrajući protiv Malatije. Moglo bi biti tvrdo, uz napomenu da je Trabzon dobio jedan međusobni meč prošle sezone, a da je na posljednjem u martu  na ovaj par došao X.

Kvota na GAZIANTEP iznosi 2.90, a na TRABZON iznosi 2.40

Kladionica MOZZART je pripremila i ukupnu ponudu na fudbal tokom vikenda. Pogledaj utakmice ili odigraj online u Mozzartu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...