DUŠAN JANJIĆ UZBURKAO DUHOVE: „20 terorista je dovoljno za rat, a već je uvežbano 3.000 ljudi; Kako će RS iz dva dela, koju preseca Brčko, biti celina? Ratom!?“ (VIDEO)

„Vučić je izgubio kompas, mora da koriguje svoju ljubav prema Dodiku“, kazao je beogradski politički analitičar Dušan Janjić u razgovoru za Face televiziju.

  • Politika

  • 04. Okt. 2020  04. Okt. 2020

  • 0

„Vučić je stavljen u funkciju Dodikovoj politici; Džaba je Amfilohije kosio i vodu nosio, nije stvar u svetinjama već ko ti drži kesu i pamet; Ovde se odvija strateška životna borba velikih sila i naših malih igrača-borba za vodu i energetske izvore;

"Sandžak, RS i Sever Kosova je naš Nagorno Karabah; Mini Schengen je pogrešno ime, zaboravili smo da ga je prvi predložio Milo Đukanović 2013. godine; Srbija kopira albanski pokret, vlada kriza srpskog identiteta; Ratovanje nikada ne možete isključiti; Promene granica nikada ne idu mirnim putem; 20 terorista je dovoljno za rat, a već je uvežbano 3.000 ljudi; Kako će RS iz dva dela, koju preseca Brčko, biti celina? Ratom?“, kazao je između ostalog Janjić.

Pogledajte video:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...