“SB” NA LICU MJESTA (IV): Na Ilidži počelo okupljanje "Zmajeva" za tri velike utakmice (FOTO)

Najbolji bh. igrači boravit će u narednih nekoliko dana na Ilidži, a treninzi će se obavljati u Kampu FK Sarajevo na Butmiru.

  • Sport

  • 05. Okt. 2020  05. Okt. 2020

  • 0

Na Ilidži je danas počelo okupljanje A-reprezentacije BiH, s kojim su, praktično, počele pripreme za utakmicu baraža za plasman na Europsko prvenstvo, koju naš tim igra 8. oktobra protiv selekcije Sjeverne Irske.

Nakon ovog susreta, slijede i dueli s Nizozemskom u Zenici (11. oktobar), a zatim i sa Poljskom (14. oktobar) u okviru Lige nacija.

Najbolji bh. igrači boravit će u narednih nekoliko dana na Ilidži, a treninzi će se obavljati u Kampu FK Sarajevo na Butmiru.

Prije okupljanja, novinarima se obratio selektor Dušan Bajević, koji je kazao kako raspoloženje i jeste i nije dobro.

“Čeka nas važna i teška utakmica. Ono što je najvažnije jeste da imamo što više zdravih i spremnih igrača za ovu utakmicu. Imali smo nekoliko izostanaka iz opravdanih razloga. Očekujem da se ostali okupe večeras i da sve bude uredu", izjavio je Bajević.

Ono što raduje "Zmajeve" jeste da će imati podršku određenog broja navijača, što je, ipak, značajno.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...