MUNJEVITA AKCIJA NA SOKOCU: Pogledajte šta su pripadnici Granične policije BiH, u saradnji sa MUP-om RS-a, zatekli na skrovitom terenu... (FOTO)

O navedenom je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo te se rad na predmetu nastavlja.

  • Hronika

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 0

Na području općine Sokolac, u blizini mjesta Žljebovi, pripadnici Centralnog istražnog ureda Granične policije BiH, u saradnji s pripadnicima MUP-a Republike Srpske, otkrili su 5. oktobra 2020. godine zasad opojne droge indijske konoplje.

Zasad je otkriven na nepristupačnom i nenaseljenom terenu. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje visine od 1,5 m do 2 metra. O navedenom je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo te se rad na predmetu nastavlja.

Izvor: Granična policija BiH

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...