PROCURIO SKANDALOZAN SNIMAK MILORADA DODIKA: Pogledajte kako član Predsjedništva BiH psuje i pije!

Oni su zaustavili vozilo u kojem je bio Dodik, koji se vraćao iz Sarajeva nakon završenih radnih obaveza, i zamolili ga da se s njima odmori od svakodnevnih aktivnosti.

  • Politika

  • 07. Okt. 2020  08. Okt. 2020

  • 3

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rado je prihvatio poziv i proveo je kratko vrijeme sa mještanima Miljevića u opuštenoj atmosferi i razgovoru.

Mještani naselja Miljevići, u Istočnom Novom Sarajevu, zamolili su jučer člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, da im se pridruži u popodnevnom predahu nakon njihovog rada na građevinskom objektu.

Oni su zaustavili vozilo u kojem je bio Dodik, koji se vraćao iz Sarajeva nakon završenih radnih obaveza, i zamolili ga da sa njima odmori od svakodnevnih aktivnosti.

Dodik je rado prihvatio poziv i proveo je kratko vrijeme sa mještanima Miljevića u opuštenoj atmosferi i razgovoru.

Pogledajte snimak.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...