PRVO POTOP PA PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do četvrtka…

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom.

  • Vijesti

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 0

Na planinama će padati i snijeg. Temperatura zraka između 7 i 14°C, na jugu zemlje do 18°C. U drugoj polovini dana temperatura zraka postepeno opada.

U utorak prije podne pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima. Na planinama će padati i snijeg. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Novo naoblačenje s juga u Hercegovini i jugozapadu Bosne krajem dana. U poslijepodnevnim satima vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C, a dnevna između 7 i 16°C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme u većem dijelu zemlje. Sunčanije na sjeveru zemlje. U drugoj polovini dana kiša se očekuje na području Hercegovine i jugozapada Bosne, a u ostalim područjima tokom noći na četvrtak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 1 i 5°C, a dnevna temperatura zraka između 12 i 18°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...