OKRŠAJ HERCEGOVACA U BICI ZA GLAVNI GRAD HRVATSKE: Kandidat za gradonačelnika Zagreba je profesor iz Mostara...

Ko će na megdan Milanu Bandiću?

  • Regija

  • 12. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 0

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja najavio je za RTL mogućnost da Nino Raspudić bude njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba.

Iako nije htio to izričito potvrditi, Nikola Grmoja naveo je razloge zbog kojih bi nosilac njihove liste u drugoj izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima Nino Raspudić mogao biti njihov nestranački kandidat za glavni grad Hrvatske.

Nikola Grmoja kazao je da se Raspudić zna našaliti da su Zagrepčanima već pomalo dojadili Hercegovci, ali to ga nikako ne isključuje iz Mostovog izbora.

“Nino Raspudić je u drugoj izbornoj jedinici dobio oko 13 posto glasova, što je najbolji rezultat Mosta u Zagrebu uopće. Znači, ima potporu. Vidjet ćemo”, kazao je Grmoja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...