„ŠTA UČINI OD SEBE, ŽENO…“: Soraja je neprepoznatljiva, usljed brojnih operacija, više ne liči na sebe (FOTO)

Šest dana, što je za nju mnogo, nije objavljivala fotografije, a sada je iznenadila obožavaoce.

  • Estrada

  • 16. Okt. 2020  16. Okt. 2020

  • 0

Dok je ovoga ljeta svakodnevno objavljivala nove fotografije i snimke kako bi njezinih 400.000 fanova znalo gdje se nalazi i šta radi, starleta Soraja Vučelić (33) napravila je malu pauzu. Šest dana, što je za nju mnogo, nije objavljivala fotografije, a sada je iznenadila obožavaoce.

Podijelila je fotografiju iz restorana, kojom pokazuje kako jede špagete. Na sebi je imala oskudnu modnu kombinaciju koja joj je, kao i u većini slučajeva, istaknula grudi.

alt Foto: Instagram

No, osim grudi, veliku pažnju privuklo je njezino lice. Fanovi nagađaju kako je Soraja ponovno bila na plastičnoj operaciji ili je, pak, fotošopirala fotografiju. Zaključili su kako izgleda neprepoznatljivo u odnosu na posljednjih nekoliko objava. 

- Imaš li ogledalo kod kuće? Vidi šta si napravila od onako lijepe djevojke - pisali su joj fanovi. Ipak, postoje oni koji misle kako se Soraja 'popravila' operacijama te da sada izgleda mnogo bolje nego prije desetak godina, kada se takmičila u showu "Big Brother". 

alt Foto: Instagram

Soraja nije krila šta je sve radila na sebi. Uvećala je grudi, usne, smanjila nos i uljepšala zube te potrošila na desetine hiljada eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...