VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA: Crnogorska starleta objavom na Instagramu uzburkala duhove, svi se pitaju zašto ne nosi...

Pratioci su odmah primijetili i kako starleta ne nosi gaćica, a još im je čudnije bilo što u ruci drži knjigu. 

  • Estrada

  • 19. Feb. 2021  19. Feb. 2021

  • 0

Nema zime za starletu Soraju Vučelić (34). Crnogorka je slobodno vrijeme odlučila iskoristiti za uživanje u zimskim radostima, a nije zaboravila ni na nestrpljive pratioce koji željno čekaju nove fotografije. 

I dok većina na zimovanje dolazi zabundana od glave do pete, Soraja je pozirala u bijeloj haljini koja više otkriva nego što pokriva. Pratioci su odmah primijetili i kako starleta ne nosi gaćica, a još im je čudnije bilo što u ruci drži knjigu. 

 24sata

Foto: Instagram

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...