PROČEPILO JE: Džeko napokon postigao gol u novoj sezoni, reakcija tokom slavlja sve govori (VIDEO)

Nakon što je postigao gol, Edin je vrlo emotivno proslavio prvi pogodak u novoj sezoni i na videosnimku možete vidjeti koliko mu znači što se upisao u listu strijelaca.

  • Sport

  • 18. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Kapiten nogometne reprezentacije BiH i Rome Edin Džeko postigao je pogodak protiv Beneventa u susretu 4. kola italijanske Serije A. Džeko je postigao drugi gol za svoj tim, odnosno donio je Romi preokret protiv Beneventa, a njemu je ovo prvi gol u ovoj sezoni.

Benevento je stigao u vodstvo u petoj minuti golom Caprarija, Pedro je poravnao u 31. minuti, a onda Džeko četiri minute nakon toga donio potpuni preokret Vučici.

Nakon što je postigao gol, Edin je vrlo emotivno proslavio prvi pogodak u novoj sezoni i na videosnimku možete vidjeti koliko mu znači što se upisao u listu strijelaca.


Za Džeku je ovo 79. gol u Seriji A, a prvi u ovoj sezoni. Inače, on je u dresu Rome postigao 107 pogodaka u svim takmičenjima.

Treći najbolji strijelac Rome u historiji Amedeo Amedei bježi Džeki samo četiri pogotka, a mije daleko ni drugoplasirani Roberto Pruzzo (139), dok je nedodirljiv vodeći Francesco Totti (307).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...