OKONČANA POTRAGA: Pronađeno beživotno tijelo Behije Salkić za kojom se tragalo danima...

Behija Salkić posljednji put je viđena 13. oktobra uvečer, prilikom posjete članovima svoje porodice u mjestu Selišta.

  • Hronika

  • 19. Okt. 2020  19. Okt. 2020

  • 0

Behija Salkić, za kojom se tragalo na području općine Bratunac, nakon što je policiji prijavljen njen nestanak, pronađena je mrtva, potvrđeno je iz PU Zvornik. - Policijskoj stanici Bratunac jučer oko 15 sati prijavljeno je da je u mjestu Suha, općina Bratunac, pronađeno beživotno tijelo Behije Salkić, čiji je nestanak prijavljen 14. oktobra. Policijski službenici PS Bratunac izvršili su uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Bratunac - naveli su iz PU Zvornik. 

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se obavi obdukcija, nakon koje će biti utvrđen tačan uzrok smrti, navodi se u policijskom saopćenju.

Behija Salkić posljednji put je viđena 13. oktobra uvečer, prilikom posjete članovima svoje porodice u mjestu Selišta.

Nakon toga, prema prijavi, nije se vratila svojoj kući koja se nalazi u mjestu Burnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...