"TOM JONES IZ SARAJEVA": Zdravko Čolić obradovao milione obožavatelja, na YouTubeu osvanuo snimak cijelog koncerta iz…

Na zvaničnom YouTube kanalu Zdravka Čolića objavljen je cijeli snimak koncerta koji je popularni pjevač održao 2008. godine u Skoplju.

  • Show

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Pandemija koronavirusa učinila je svoje pa ove godine nismo imali mnogo prilika da služamo muziku uživo. Čola je više puta ove godine odgađao pjevanje pred publikom, ali je za sve njegove ljubitelje stigao savršen poklon.

Naime, na zvaničnom kanalu možda i najveće ex-YU zvijezde postavljen je cijeli snimak koncerta iz 2008. godine u Skoplju, u trajanju od sat vremena.

Među komentarima se već sada može pročitati kako Čola podsjeća na legendarnog Toma Jonesa i da će zasigurno koncerte držati i sa 80 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...