U BEOGRADU UHAPŠEN KONTROVERZNI BIZNISMEN I PJEVAČ IZ SARAJEVA: Danijel Džafić iza rešetaka!

U automobilu S. M. pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

  • Hronika

  • 20. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Dana 19.10 u 14:40 u ulici Dr. Ivana Ribara u visini broja 68-82, Novi Beograd, Danijel Džafic, kontroverzni sarajevski biznismen je u društvu S.M (32) iz Užica sa više udaraca u glavu drškom pištolja, nanio lakše tjelesne povrede D.N (29) iz Beograda.

Nakon obračuna Džafić i njegov prijatelj udaljavaju se sa lica mjesta.

Samo nakon sat vremena od obračuna, pripadnici policijske stanice Novi Beograd, u kafiću nedaleko od mjesta događaja zatekli su i lišili slobode D.Dž.(40) S.M(32) te još 3 osobe N.L (33) i S.M (37) sa Pala i D.S (26) iz Kragujevca.

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

Iz PU Novi Beograd su naveli da je Danijel Džafić bio odlikovani pripadnik Vojske Jugoslavije, više puta nagrađivani snajperista vojne policije, što povezuje Džafića sa nađenim oružjem u gepeku.

alt(drugi s desna na slici)

“Ja sam u drugom stanju. Nasekirana sam i pod šokom. Znam da je Danijel otišao u Beograd da završi nešto vezano za kupovinu novog stana u Novom Beogradu. Kako i zašto je uhapšen, ni sama ne znam. Kontaktirajte advokata” izjavila je Amera Fočo-Džafić supruga uhapšenog biznismena iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...