FRANCUSKA NA IVICI KATASTROFE: Zastrašujuće cifre novozaraženih u posljednjim danima

Nadležni organi za zdravstvo u Francuskoj saopštili su da je u posljednja 24 sata zabilježeno 26.676 slučajeva zaraze koronavirusom.

  • Svijet

  • 21. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

U Francuskoj je šest puta u posljednjih 12 dana dnevni broj zaraženih bio veći od 25.000.

Broj smrtnih slučajeva u Francuskoj uvećan je za 163 na 34.048, dok je ukupan broj zaraženih od početka epidemije dostigao 957.421.

Porast dnevnog broja zaraženih vjerovatno će natjerati vlasti da prošire područje u kojem je uveden policijski čas. Za sada je policijski čas od 21.00 do 6.00 časova na snazi u Parizu i još osam velikih gradova u Francuskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...