STRAVIČAN ZLOČIN: Policajac ubio suprugu pa presudio i sebi, ČULO SE VIŠE PUCNJEVA

Nakon višesatnog uviđaja, policija je u četvrtak saopćila kako je muškarac (43) nakon svađe ubio suprugu (37), a potom počinio samoubistvo.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Zagrebačka policija saopćila je u četvrtak, nakon višesatnog uviđaja, kako je muškarac (43) nakon svađe usmrtio suprugu (37), a potom i sebi oduzeo život u ulici Orešje u Susedgradu.

Stravičan zločin šokirao je u srijedu navečer stanare u ulici Orešje u zagrebačkom Susedgradu. Policija je u stanu pronašla mrtvo tijelo žene i teško povrijeđenog muškarca koji je ubrzo preminuo.

Nakon višesatnog uviđaja, policija je u četvrtak saopćila kako je muškarac (43) nakon svađe ubio suprugu (37), a potom počinio samoubistvo.

Kako piše 24sata.hr, radi se o policajcu.

Kako su ispričale komšije, dok su gledali utakmicu čuli su nekoliko udaraca, ali nisu to odmah registrovali kao pucnjeve. Nekoliko minuta kasnije, čuo se i glas muškarca koji je spominjao rastavu, a potom i još jedan pucanj.

Komšije u ulici rekle su kako se nikad nisu svađali.

- Ovo nam je veliki šok – rekli su. Druge komšije su, također, ispričale kako su znale viđati porodicu u ulici, ali nisu djelovali neskladno.

Uviđaj je, uz stručnu pomoć Ekipe za uviđaje, obavio zamjenik županijskog državnog tužioca.

Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...