DOKAZI INSAJDERA: WhatsApp napokon dobija ovo...

WhatsApp, prema izvještajima insajdera, napokon dobija mogućnost korištenja istog profila na nekoliko uređaja odjednom.

  • HiTec

  • 26. Okt. 2020  26. Okt. 2020

  • 0

Uskoro bismo mogli dobiti opciju korištenja jednog WhatsApp profila na više uređaja odjednom. Štaviše, stigle su prve (neslužbene) slike kako bi to moglo i izgledati.

Insajderi s WABetainfoa još su početkom ljeta spomenuli ovu karakteristiku, a sada imaju i dokaze.

Nakon što ugleda svjetlost dana, moći ćete se prijaviti na WhatsApp na računaru ili webu, otvoriti postavke i i birati "Use WhatsApp on other devices". I moći ćete vidjeti listu svih uređaja koje WhatsApp profil već koristi (kao i kad se spojite na Google profil).

Ako se želite odjaviti s određenog uređaja (ili vidite jedan koji ne prepoznajete), samo ćete trebati pritisnuti jednu tipku da biste se s njega odjavili.

Podrška za više uređaja još nije ušla u fazu testiranja, ali ono u što smo sigurni je da ćete, jednom kada je izbace, njoj moći pristupiti prijavom na jedan od WhatsAppovih beta programa. Nažalost, program za Apple uređaje trenutno je pun.

Ako se želite pridružiti beta programu za Android, posjetite stranicu WhatsApp Beta na Google Playju i unesite svoje informacije. Ako već imate javnu verziju WhatsAppa, program će se samo nadograditi na najnoviju beta verziju - samo mu dajte nekoliko sati.

(SB/Tportal)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...