BAHATI UNUTRA, BAHATI IZVAN NJE: Ovaj momak je okitio “sotonska” zastupnička vozila ispred Skupštine Srbije (VIDEO)

Akcija "kićenja" automobila koji su i danas bili nepropisno parkirani ispred Skupštine Srbije, naišla je na veliko interesovanje na društvenim mrežama. Sada je otkriveno i ko stoji iza "gerilske akcije".

  • Šareni svijet

  • 26. Okt. 2020  26. Okt. 2020

  • 0

“Danas sam morao da odradim jedan mali performans ispred Skupštine. Kao prvi korak upozorenja, postavio sam bahato parkiranim sotonama jednu finu poruku. Sledeći korak je dizanje brisača... pa ispumpavanje guma... pa ima ručno da ih premeštamo kad već pauk i komunalna neće”, piše u svojoj objavi na Twitteru Damjan Dobrila, koji je, kako piše na njegovom profilu, aktivista grupe “Savski nasip”, prenosi portal Nova.rs.

U drugoj objavi navodi:

“Bahati skupštinski poslanici divljaju godinama s parkiranjem. Hvala za dosadašnju borbu s vetrenjačama i silne prijave preko “prijavi_problem” i hvala za prozivke da smo svi zajedno pasivni. Možda je naivno, ali ja sam svoj deo morao da odradim”, kaže on.

Uz ove statuse, aktivista je okačio i videosnimak, na kojem se može vidjeti i kako radnika “Parking servisa” propituje o tome zbog čega ne uklanjaju vozila i ne pišu kazne uprkos svakodnevnim prijavama. Odgovor ipak ne dobija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...