ZAŠTO, GOSPODINE RONALDE: Navijači razočarani potezom trenera Barcelone, sve zbog Miralema Pjanića...

Barcelona je u Torinu odigrala veoma dobar meč i na kraju zasluženo slavila sa 2:0. Navijači su pohvalili Ronalda Koemana zbog promjena u sastavu i očekivali su da će isti tim početi i večerašnji meč.

  • Sport

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 0

No, kako piše katalonski "Sport", nizozemski stručnjak ponovo je napravio nekoliko promjena, a ono što je navijače Barcelone najviše razočaralo jeste činjenica da će Miralem Pjanić ponovo ostati na klupi.

Bosanskohercegovački reprezentativac odigrao je veoma dobar meč protiv Juventusa i očekivalo se da će i večeras dobiti šansu od prve minute, ali kako stvari stoje, to se neće desiti. U prvi tim vraća se Sergio Busquets, a Pjanić će svoju šansu ponovo čekati s klupe za rezervne igrače.

Vjerovatni sastav Barcelone: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Ansu Fati, Griezmann, Messi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...